https://www.gracepm.com/pepp-rigid-flakes-and-film-materials-washing-line-product/
https://www.gracepm.com/pvc-pipe-extrusion-lines-product/
https://www.gracepm.com/pp-meltblown-fabric-production-line-product/
https://www.gracepm.com/pepp-films-shopping-and-woven-bags-waste-fibers-granulation-line-product/
https://www.gracepm.com/wpc-profile-extrusion-line-product/
Grace Machinery Co., Ltd.

Sugeng Rawuh Rahmat

Grace Machinery CO., Ltd.

Kita wis nyedhiyakake macem-macem produk lan layanan kanggo para pelanggan saka luwih saka 106 negara lan wilayah. kita terus ningkatake produk kanthi ilmu, teknologi lan "Unsur Manungsa". Visi kita dadi pemasok peralatan plastik paling dhuwur ing jagad, adhedhasar semangat prinsip iki, kita ora mung nggawe sing paling apik kanggo memenuhi permintaan pasar, uga terus nguatake daya saing kita.

sinau luwih lengkap

Produk Kita

Fokus ing bidang produksi peralatan ekstrusi plastik lan daur ulang, GRACE minangka pemasok peralatan sing nggabungake desain, R&D, produksi, penjualan lan layanan.

fitur kita

Fokus ing bidang produksi peralatan ekstrusi plastik lan daur ulang, GRACE minangka pemasok peralatan sing nggabungake desain, R&D, produksi, penjualan lan layanan.

  • Worry the machine is not fit for production after it is bought? We can select the suitable machine for you based on your demand.

    Dhukungan

    Mesin kuatir apa ora pas tuku sawise dituku? Kita bisa milih mesin sing cocog kanggo sampeyan miturut panjaluk sampeyan.
    sinau luwih lengkap
  • You are welcome to contact the Grace office or agency in your area, we are happy to provide you with professional services and support!

    Layanan

    Kasedhiya hubungi kantor Grace utawa agensi ing wilayah sampeyan, kanthi seneng menehi layanan profesional lan dhukungan!
    sinau luwih lengkap
  • We are proud that through the cooperation of customers, our products keep innovation on paced at the speed of various demands.

    Produk

    Kita bangga manawa liwat kerjasama karo para pelanggan, produke bakal terus maju kanthi cepet kanthi maneka warna panjaluk.
    sinau luwih lengkap

Warta Paling Anyar

Fokus ing bidang produksi peralatan ekstrusi plastik lan daur ulang, GRACE minangka pemasok peralatan sing nggabungake desain, R&D, produksi, penjualan lan layanan.