bar

Grace Machinery CO., LTD
GRACE adhedhasar Jiangsu China, lan njaga supaya kabeh pangembangan jagad katon. Fokus ing bidang produksi peralatan ekstrusi plastik lan daur ulang, GRACE minangka pemasok peralatan sing nggabungake desain, R&D, produksi, penjualan lan layanan.

4

Pusat Layanan

services

25

Kantor Luar Negeri

overseas (1)

109

Negara & Wilayah Sampul Bisnis

Business
about us

Kita wis nyedhiyakake macem-macem produk lan layanan kanggo para pelanggan saka luwih saka 106 negara lan wilayah. Kita terus ningkatake produk kanthi ilmu, teknologi lan "Unsur Manungsa". Visi kita dadi pemasok peralatan plastik paling dhuwur ing jagad, adhedhasar semangat prinsip iki, kita ora mung nggawe sing paling apik kanggo memenuhi permintaan pasar, uga terus nguatake daya saing kita. liwat kontak pelanggan kanthi lancar, kanthi pengalaman teknologi ing taun, kemampuan R&D, proses manufaktur lan teknologi cetakan kanggo nyukupi macem-macem kebutuhan pelanggan. Kita bangga manawa liwat kerjasama karo para pelanggan, produke bakal terus maju kanthi cepet kanthi maneka warna panjaluk. 

Kita ngupayakake produk profesional duwe pengalaman industri sing akeh kanggo ngladeni para pelanggan kanggo tujuan kasebut, ing desain lan produksi produk wis nuduhake kesesuaian permintaan pelanggan lan pasar.