bar
  • 2020 CHINA NEW PLSA In Nanjing

    PLSA BARU CHINA 2020 Ing Nanjing

    Kaping 4, November, 2020, Pak PETER FRANZ, Kepala Insinyur Teknologi lan R&D of Grace, menehi bareng teknologi sing apik babagan "Teknologi Hemat Energi Frontier lan Tren Pangembangan Pipa Plastik" ing konferensi pers ing Hall 5 Nanjing International Expo Ce ...
    Waca liyane
  • Talk to the world-class factory Manitowoc and talk about the future together!

    Diajak pabrik kelas internasional Manitowoc lan ngobrolake masa depan bebarengan!

    Ing wayah esuk tanggal 3 September, Pak Lei Wang, Wakil Presiden Senior Pasar Mekanisme Manitowoc Menara Bisnis Muncul lan Presiden Wilayah China, lan pihake diajak ngunjungi Grace. Kaloro partai kasebut duwe pertukaran jero lan antusias babagan manufaktur tanpa ramping ing pabrikan maju ...
    Waca liyane
  • Technological innovation,   Plastics shape the future!

    Inovasi teknologi, Plastik mbentuk masa depan!

    Tanggal 3 September 2020, insinyur senior Mr.PETER FRANZ saka Jerman resmi gabung karo Grace Machinary. Kanthi pengalaman 37 taun ing teknologi R&D teknologi ekstrusi lan manajemen desain, Pak. Peter FRANZ kerja ing R&D lan manajer penjualan DROSSBACH (Jerman), minangka manajer umum Batten ...
    Waca liyane
  • 1600mm PE Pipe Extrusion Line

    1600mm PE Extrusion Line

    Bubar iki, lini produksi pipa 1600mmPE sukses diwiwiti ing pabrik pelanggan lan mlayu kanthi stabil. Pelanggan ujar banget babagan efisiensi lan profesionalisme para insinyur komisioner Grace! Liwat pirang-pirang taun pengalaman praktis, Grace wis ngembang ...
    Waca liyane
  • GRACE 630mm & 1200mm PE Pipe Extrusion Lines are successfully approved by State Company for Construction Industries(SCCI) / Ministry of Industry Minerals of Iraq

    GRACE 630mm & 1200mm PE Pipe Extrusion Line sukses disetujoni dening Perusahaan Negara kanggo Industri Konstruksi (SCCI) / Menteri Mineral Industri Irak

    Sugeng rawuh! GRACE 630mm & 1200mm PE Pipe Extrusion Line sukses disetujoni dening Perusahaan Negara kanggo Industri Konstruksi (SCCI) / Menteri Mineral Industri Irak! Iki minangka proyek utama Menteri Perindustrian Irak. Pak Manhal Aziz Al Khabaz, Menteri Menteri ...
    Waca liyane
  • INTERPLASTICA 2020

    INTERPLASTIK 2020

    Pambuka pameran: INTERPLASTICA disponsori dening Perusahaan Pameran Dusseldorf, perusahaan pameran Jerman sing kondhang ing industri pameran plastik, lan didhukung kanthi lengkap dening Menteri Perindustrian lan Energi Pamrentah Federal Rusia, Kementerian Pendidikan lan Scie .. .
    Waca liyane
  • PLASTEX 2020

    Babagan pameran Pameran Industri Plastika Internasional Mesir (PLASTEX) didegaké ing taun 1993 lan dianakake ACG-ITF, penyelenggara pameran paling gedhe ing negara-negara Afrika-Timur Tengah, lan nampa dhukungan saka asosiasi industri plastik lokal. Sing paling gedhe ing ...
    Waca liyane
  • 1200mm PE Extrusion Line

    Pelanggan ing jaba disesuaikan 630-1200mm lini produksi ekstrusi HDPE pipa wis sukses dikelola ing bengkel GRACE! Extruder: nganggo kontrol dosis meter gravitasi, sekrup lan laras efisiensi tinggi, kothak gir Siemens beban berat presisi tinggi; Tangki kalibrasi vakum: nggunakake piring nilon, ...
    Waca liyane
  • Sugeng Kerjasama Strategis GRACE karo OPW

    Kabeh pihak setuju kanggo ngaturake kerjasama sing jero ing bidang ekstrusi plastik, utamane kanggo pengembangan mesin khusus. Perlu dielingi yen GRACE dadi siji-sijine koperasi mesin ekstrusi plastik Cina ...
    Waca liyane
  • 315-800mm HDPE Pipe Extrusion Line

    315-800mm HDPE Pipa Extrusion Line

    Sawise Festival Musim Semi Tiongkok, tim insinyur debugging Grace wis melu debugging. Bubar, insinyur debugging Pak Wang Lei kesah menyang Iran kanggo sukses debugging lan stabil nganggo lini produksi pipa PE 3 lapisan OD800mm. Dhuwur pelanggan ...
    Waca liyane
  • Perjanjian Kerjasama Mesin Tandatangan GRACE karo Sistem Radius

    Bubar, Grace mlebu perjanjian kerjasama strategis karo Radius Systems. Kerjasama strategis kasebut digayuh kanthi tujuan supaya bisa ngembangake kerja sama mendalam ing lapangan daur ulang plastik, kanthi teknologi inovatif terus-terusan nyengkuyung pangembangan industri. Minangka pabrikan ...
    Waca liyane
  • Kerjasama Strategis karo OPW

    Kabeh pihak setuju kanggo ngaturake kerjasama sing jero ing bidang ekstrusi plastik, utamane kanggo pengembangan mesin khusus. Perlu dielingi manawa GRACE dadi siji-sijine mitra koperatif mesin ekstrusi plastik Cina kanggo bisnis global OPW. We are seneng nuduhake karo sampeyan sing G ...
    Waca liyane