bar

Bubar iki, lini produksi pipa 1600mmPE sukses diwiwiti ing pabrik pelanggan lan mlayu kanthi stabil. Pelanggan ujar banget babagan efisiensi lan profesionalisme para insinyur komisioner Grace!

1600mm PE Pipe Extrusion Line1

1600mm PE Pipe Extrusion Line2

Liwat pirang-pirang taun pengalaman praktis, Grace ngasilake lan ngasilake pipa pasokan banyu HDPE lan lini produksi pipa gas kanthi struktur unik, desain novel, tingkat otomatisasi sing dhuwur, operasi sing trep lan produksi terus-terusan sing stabil lan andal. Pipa sing diproduksi dening jalur produksi iki nduweni kaku, kekuatan, fleksibilitas sing apik, resistensi creep, resistensi retak stres lingkungan lan kinerja las termal sing apik, lan dadi pilihan pertama kanggo pipa gas kutha lan pipa pasokan banyu ruangan.

1600mm PE Pipe Extrusion Line3

1600mm PE Pipe Extrusion Line4


Wektu kiriman: Jul-20-2020