Company News

Warta Perusahaan

  • Talk to the world-class factory Manitowoc and talk about the future together!

    Diajak pabrik kelas internasional Manitowoc lan ngobrolake masa depan bebarengan!

    Ing wayah esuk tanggal 3 September, Pak Lei Wang, Wakil Presiden Senior Pasar Mekanisme Manitowoc Menara Bisnis Muncul lan Presiden Wilayah China, lan pihake diajak ngunjungi Grace. Kaloro partai kasebut duwe pertukaran jero lan antusias babagan manufaktur tanpa ramping ing pabrikan maju ...
    Waca liyane
  • Technological innovation,   Plastics shape the future!

    Inovasi teknologi, Plastik mbentuk masa depan!

    Tanggal 3 September 2020, insinyur senior Mr.PETER FRANZ saka Jerman resmi gabung karo Grace Machinary. Kanthi pengalaman 37 taun ing teknologi R&D teknologi ekstrusi lan manajemen desain, Pak. Peter FRANZ kerja ing R&D lan manajer penjualan DROSSBACH (Jerman), minangka manajer umum Batten ...
    Waca liyane
  • 1600mm PE Pipe Extrusion Line

    1600mm PE Extrusion Line

    Bubar iki, lini produksi pipa 1600mmPE sukses diwiwiti ing pabrik pelanggan lan mlayu kanthi stabil. Pelanggan ujar banget babagan efisiensi lan profesionalisme para insinyur komisioner Grace! Liwat pirang-pirang taun pengalaman praktis, Grace wis ngembang ...
    Waca liyane
  • GRACE 630mm & 1200mm PE Pipe Extrusion Lines are successfully approved by State Company for Construction Industries(SCCI) / Ministry of Industry Minerals of Iraq

    GRACE 630mm & 1200mm PE Pipe Extrusion Line sukses disetujoni dening Perusahaan Negara kanggo Industri Konstruksi (SCCI) / Menteri Mineral Industri Irak

    Sugeng rawuh! GRACE 630mm & 1200mm PE Pipe Extrusion Line sukses disetujoni dening Perusahaan Negara kanggo Industri Konstruksi (SCCI) / Menteri Mineral Industri Irak! Iki minangka proyek utama Menteri Perindustrian Irak. Pak Manhal Aziz Al Khabaz, Menteri Menteri ...
    Waca liyane
  • 1200mm PE Extrusion Line

    Pelanggan ing jaba disesuaikan 630-1200mm lini produksi ekstrusi HDPE pipa wis sukses dikelola ing bengkel GRACE! Extruder: nganggo kontrol dosis meter gravitasi, sekrup lan laras efisiensi tinggi, kothak gir Siemens beban berat presisi tinggi; Tangki kalibrasi vakum: nggunakake piring nilon, ...
    Waca liyane
  • 315-800mm HDPE Pipe Extrusion Line

    315-800mm HDPE Pipa Extrusion Line

    Sawise Festival Musim Semi Tiongkok, tim insinyur debugging Grace wis melu debugging. Bubar, insinyur debugging Pak Wang Lei kesah menyang Iran kanggo sukses debugging lan stabil nganggo lini produksi pipa PE 3 lapisan OD800mm. Dhuwur pelanggan ...
    Waca liyane
  • Perjanjian Kerjasama Mesin Tandatangan GRACE karo Sistem Radius

    Bubar, Grace mlebu perjanjian kerjasama strategis karo Radius Systems. Kerjasama strategis kasebut digayuh kanthi tujuan supaya bisa ngembangake kerja sama mendalam ing lapangan daur ulang plastik, kanthi teknologi inovatif terus-terusan nyengkuyung pangembangan industri. Minangka pabrikan ...
    Waca liyane
  • Kerjasama Strategis karo OPW

    Kabeh pihak setuju kanggo ngaturake kerjasama sing jero ing bidang ekstrusi plastik, utamane kanggo pengembangan mesin khusus. Perlu dielingi manawa GRACE dadi siji-sijine mitra koperatif mesin ekstrusi plastik Cina kanggo bisnis global OPW. We are seneng nuduhake karo sampeyan sing G ...
    Waca liyane
  • 630mm Pipa Ekstrusi Pipa PVC ing Mesir

    Ing wulan Mei, insinyur Grace teka ing Kali Nil sing apik kanggo debug lan mbukak rong jalur produksi pipa PVC 315-630mm. Baris produksi kalebu extruder kembar datar sekrup, kotak vakum, kotak semprotan, traktor, mesin pemotong, lan mesin pembakar; unit wis dipercaya p ...
    Waca liyane
  • Industri Menteri Irak

    Iki minangka proyek utama Menteri Perindustrian Irak. Pak Manhal Aziz Al Khabaz, Menteri Menteri Industri lan Mineral Irak, lan Ahmed Hussain, Direktur SCCI melu upacara pembukaan Grace Pipe Equipment. Dr. Hussein Muhammad Ali, konsultan pangembangan Mi ...
    Waca liyane
  • Logo Anyar, Gambar Anyar

    GRACE adhedhasar Jiangsu China, lan njaga supaya kabeh pangembangan jagad katon. Fokus ing bidang produksi peralatan ekstrusi plastik lan daur ulang, GRACE minangka pemasok peralatan sing nggabungake desain, R&D, produksi, penjualan lan layanan. GRACE NEW LOGO karo promosi kamulyan, kanggo mbukak ...
    Waca liyane
  • The equipment are successfully accepted by Total

    Peralatan kasebut ditampa kanthi sukses dening Total

    Bubar, profil TPE khusus Extruder kanggo TOTAL saka Prancis bisa sukses. Sajrone periode tes, personel mriksa wis wareg banget karo kualitas peralatan, sauntara, memuji sikap kerja sing ketat lan serius, efisiensi kerja berkualitas tinggi, kemampuan teknis ...
    Waca liyane