Exhibition News

Warta Pameran

  • 2020 CHINA NEW PLSA In Nanjing

    PLSA BARU CHINA 2020 Ing Nanjing

    Kaping 4, November, 2020, Pak PETER FRANZ, Kepala Insinyur Teknologi lan R&D of Grace, menehi bareng teknologi sing apik babagan "Teknologi Hemat Energi Frontier lan Tren Pangembangan Pipa Plastik" ing konferensi pers ing Hall 5 Nanjing International Expo Ce ...
    Waca liyane
  • INTERPLASTICA 2020

    INTERPLASTIK 2020

    Pambuka pameran: INTERPLASTICA disponsori dening Perusahaan Pameran Dusseldorf, perusahaan pameran Jerman sing kondhang ing industri pameran plastik, lan didhukung kanthi lengkap dening Menteri Perindustrian lan Energi Pamrentah Federal Rusia, Kementerian Pendidikan lan Scie .. .
    Waca liyane
  • PLASTEX 2020

    Babagan pameran Pameran Industri Plastika Internasional Mesir (PLASTEX) didegaké ing taun 1993 lan dianakake ACG-ITF, penyelenggara pameran paling gedhe ing negara-negara Afrika-Timur Tengah, lan nampa dhukungan saka asosiasi industri plastik lokal. Sing paling gedhe ing ...
    Waca liyane
  • Canton Fair 2016

    Canton Fair 2016

    Tanggal 15 Oktober, sesi kaping 120 Pameran Canton mbukak tirai ing Aula Pameran Pazhou Guangzhou. Grace diundang supaya tampil apik banget ing pameran iki. Diadegake ing musim semi taun 1957, Pameran Komoditas Impor lan Ekspor China (Canton Fair) dianakake ing Guangzhou nalika musim semi ...
    Waca liyane
  • Vietnamplas 2016

    Vietnamplas 2016

    Wiwit tanggal 28 September 2016 nganti 1 Oktober, Grace diundang melu Pameran Industri Karet Internasional Vietnam kaping 16 sing dianakake ing Pusat Pameran & Konferensi Saigon. Pameran Industri Karet Internasional Vietnam minangka pameran industri mesin nasional kanthi internati ...
    Waca liyane
  • COLOMBIAPLAST 2016

    COLOMBIAPLAST 2016

    26 September 2016 nganti 30 September, Pameran Plastik Internasional Columbia Columbia KOLOMBIAPLAST 2016 sukses dianakake ing Pusat Pameran lan Pameran Internasional Bogota. Minangka pameran khusus industri paling gedhe lan paling tuwa ing Columbia, mula wis sukses ...
    Waca liyane
  • CIEME 2016

    CIEME 2016

    Eksposisi Manufaktur Peralatan Internasional China (ing ngisor iki diarani CIEME) minangka eksposisi manufaktur peralatan paling gedhe ing tingkat nasional. CIEME, kanthi tema "pabrik peralatan lan teknologi tinggi & anyar", wis sukses dianakake sajrone 14 sesi wiwit 20 ...
    Waca liyane
  • K Show 2016

    Wiwit tanggal 19 Oktober 2016 nganti tanggal 26, pameran industri karet plastik paling gedhe ing dunya (K Show 2016) bakal dianakake ing Dusseldorf, Jerman. Nalika semana, Grace bakal nampilake mesin paling anyar ing K Show. Kita kanthi tulus ngajak sampeyan ngunjungi papan - Balai Pameran Internasional Dusseldorf ...
    Waca liyane
  • 2016 PLASTEX Mesir

    Ing awal taun iki, Grace melu pameran industri plastik paling gedhe lan paling berpengaruh ing wilayah Afrika Wétan Tengah lan Lor - Plastex. Sajrone pameran kasebut, Grace nampilake extruder sekrup kembar kerucut generasi anyar kanthi "konten lan level teknologi tinggi", ...
    Waca liyane
  • Eksposisi Manufaktur Peralatan Internasional China

    Ing wulan September 2015, sawise pirang-pirang inspeksi ing departemen sing ana gandhengane karo kutha, Grace dipilih dening pamrentah kutha Zhangjiagang dadi siji-sijine unit mesin plastik sing diundang ing antarane 340 pabrik ing kutha kita, gabung karo Eksposisi Peralatan Internasional Paling Dhuwur ing China! Sajrone pameran ...
    Waca liyane
  • FEIPLAST 2015

    FEIPLAST 2015

    Mesin GRACE rawuh ing FEIPLAST kanthi sukses wiwit tanggal 4 – 8 Mei 2015 Kanthi sawetara taun ing Amerika Selatan, Stand 50㎡ nglumpukake akeh pelanggan lawas lan narik minat pelanggan anyar. Utamane pipa PVC, profil lan ekstrusi jubin atap wis dikonfirmasi. GRACE wis entuk ...
    Waca liyane
  • CHINAPLAS 2015

    CHINAPLAS 2015

    CHINAPLAS 2015 wis rampung ing Guangzhou tanggal 23 Mei! Sawise siyap-siyap kanggo pameran kasebut, Grace kanthi lancar nampilake limang peralatan utama: extruder sekrup tunggal GM60 / 38 extruder, SJZ80 / 156 extruder sekrup kerucut yang sangat efisien, 160 jinis kabeh vakum ...
    Waca liyane