PE / PP Serat Kaku Bahan Plastik lan Garis Cuci Bahan


Detail Produk

Tag Produk

PEPP Rigid Flakes And Film Materials Washing Line1

Grace solusi integrasi shredding, ngremes lan ngumbah film sing disesuaikan, bisa digunakake ing macem-macem level bahan kontaminasi, kalebu film PE PP, sampah serat PP, sisa paket film sampah, sampah plastik urip, film pertanian limbah, kemasan industri lan film limbah , Bahan daur ulang bisa digunakake kanggo adol, granulasi, cetakan injeksi, ekstrusi lan film sing diunekake lan sapanunggalane kapasitas sing kasedhiya saiki yaiku 300-1000 kg h Kajaba iku, mesin Grace uga nyedhiyakake PE PP PS ABS ABS lan sisa kaku liyane, kalebu dolanan injeksi , sampah kebutuhan sehari-hari lan sampah kemasan, sampah kontainer bentuk botol, sampah listrik, pipa ekstrusi, gumpalan lan liya-liyane Kasedhiya kapasitas produksi nganti 5000kg / jam.

PEPP Rigid Flakes And Film Materials Washing Line2

PEPP Rigid Flakes And Film Materials Washing Line3

Kauntungan Nilai 

PEPP Rigid Flakes And Film Materials Washing Line4

PEPP Rigid Flakes And Film Materials Washing Line5

PEPP Rigid Flakes And Film Materials Washing Line6

Parameter teknis

Jalur Cuci Film PE / PP

Model

Kapasitas
(Kg / jam)

Konsumsi
Kw / h)

Kukus
(Kg / jam)

Deterjen
(Kg / jam)

Banyu
(Ton / jam)

Daya Instalasi
Kw)

Ruang
M2)

Manungsa Kuwasa
Wong / shift)

PE300

300

120

0-150

0-8

0,5

160

400

4

PE500

500

180

0-200

0-10

1.2

220

500

4

PE1000

1000

280

0-300

0-12

3

350

700

5

Jalur Cuci Serpihan PE / PP / PS / ABS

Model

Kapasitas
(Kg / jam)

Konsumsi
Kw / h)

Kukus
(Kg / jam)

Deterjen
(Kg / jam)

Banyu
(Ton / jam)

Daya Instalasi
Kw)

Ruang
M2)

Manungsa Kuwasa
Wong / shift)

PE500

500

120

0-150

0-8

0,5

160

400

4

PE1000

1000

180

0-200

0-10

1.2

220

500

4

PE2000

2000

280

0-400

0-12

3

350

700

5

PE3000

3000

330

0-500

0-15

4

410

900

5

PE5000

5000

360

0-800

0-18

5

480

1200

6


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita