Lini Produksi Kain Meltblown PP


Detail Produk

Tag Produk

PP Meltblown Fabric Production Line0101

Nalika epidemi global isih durung dikontrol kanthi efektif, minangka pabrikan peralatan ekstrusi utama ing donya, Grace nggunakake pengalaman lengkap lan teknologi terkemuka ing industri produksi ekstrusi, ngembangake lini produksi kain PP Melt-blown.

Minangka bahan baku utama kanggo produksi topeng medis / sipil, klambi pelindung lan bahan medis liyane, pasar isih nuntut panjaluk kain sing diencerke, utamane nalika macem-macem negara mulai ngasilake bahan medis dhewe, pasokan kain sing dilebur bakal dadi tantangan gedhe.

Mula, Line Produksi Kain sing dilelehake Grace Grace sing dirancang kanthi efisiensi, stabilitas, lan hemat energi bakal dadi pilihan investasi sing paling apik!

Kauntungan Nilai
Kain sing diencerake nggunakake aliran udara panas kanthi cepet kanggo narik aliran polimer sing lancip sing diekstrusi saka orifice die, mula nggawe serat sing apik banget lan dikumpulake ing langsir bolong utawa drum, dadi kain sing ora ditenun nyawiji.

MESIN GRACE600mm / 1600mm PP Jalur Produksi Kain Meltblown Proses Keseluruhan PP Produksi Kain Lebur:

Bahan baku lan konsumsi energi sing dibutuhake kanggo saben ton produksi kain sing diencerke

PP Meltblown Fabric Production Line

PP Meltblown Fabric Production Line0102

Bahan baku dibutuhake saben yuta topeng rai (ton)

PP Meltblown Fabric Production Line0103

Produksi profesional lan master:
Generasi anyar lini produksi kain meltblown 99+ kelas PP
Desain extruder standar Eropa: Brand drive and gearbox: siemens; Pompa lebur: maag swiss.
Kepala die berkualitas tinggi: desain saluran aliran sing apik lan debit seragam, diameter serat ing ngisor 1.5um.

PP Meltblown Fabric Production Line0104

Sistem kontrol terpusat Siemens PLC: Cerdas lan luwih gampang. Tiang stasion listrik.

PP Meltblown Fabric Production Line0105

Proyek sing Sukses

PP Meltblown Fabric Production Line0106


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    gegandhengan produk