Jalur Ekstrusi Pipa PVC


Detail Produk

Tag Produk

PVC-Pipe-Extrusion-Line2

Extruder Screw Twin Screw

■ Ekstrusi kecepatan tinggi, kanthi kapasitas dhuwur lan konsumsi daya sithik
■ Sekrup desain alangan kanthi slotted asimetris desain laras

PVC-Pipe-Extrusion-Line-01

Siemens Sistem Kontrol PLC

■ Kontrol cerdas & terpusat
■ Preheating otomatis;
■ Fungsi diagnosa;
■ ngawasi jarak jauh;
■ basa Multiple;
■ Sistem alarm cerdas;
■ Manajemen formula.
Opsional: Sistem Kontrol B&R

PVC-Pipe-Extrusion-Line-02

Bagean Listrik Standar

■ Siemens, ABB, Schneider, Dynisco, Omron, lsp

PVC-Pipe-Extrusion-Line-03
PVC-Pipe-Extrusion-Line0101

Panganggo sekrup kembar

PVC-Pipe-Extrusion-Line0102

Merek paling populer: Siemens

PVC-Pipe-Extrusion-Line0103

Vertikal Integrasi kothak gir jinis

PVC-Pipe-Extrusion-Line0104

Lahan flange dening perawatan nutupi nikel

■ Nyegah saka jembatan materi;

■ presisi perakitan sing dhuwur
■ Efisiensi transmisi sing dhuwur
■ Kapasitas mbukak dhuwur
■ Bantalan NSK / SKF, jamin stabilisasi
■ Kontrol suhu minyak
■ Struktur kompak

■ Aja kebocoran materi sawise suwe digunakake.

Die Kepala

■ Desain saluran aliran sing wiyar kanggo njamin dhuwur kapasitas ekstrusi lan leleh sing apik.
■ Kontrol suhu lan saluran aliran sing dioptimalake desain, kontrol suhu nyawiji sing tepat.

CPVC Pipe Extrusion Line5

Tangki Vakum

Desain tata letak garis pipa canggih lan sudut penyemprotan sing bisa disetel kanggo efek pendinginan sing luwih apik, garis pipa padhet ing zona pertama kanggo pendinginan kanthi cepet.

PVC-Pipe-Extrusion-Line-04
PVC-Pipe-Extrusion-Line0203

Filter Volume Gedhe rong puteran

PVC-Pipe-Extrusion-Line0204

Pemisah Gas, Banyu

PVC-Pipe-Extrusion-Line0205
Katup Ekspansi Danfoss
PVC-Pipe-Extrusion-Line0206

Tipe Kontak Titik
Sistem Kontrol Tingkat Banyu

PVC-Pipe-Extrusion-Line0207

Kontrol Inflow Banyu

PVC-Pipe-Extrusion-Line0202

Sistem Pendinginan Spary

Unit Haul-off

Kanggo ukuran pipa sing beda lan syarat kacepetan sing beda, Grace nggawe macem-macem unit haul-off.
Unit panularan dilengkapi motor drive tunggal utawa saben ulat kanthi drive motor sing beda, ana unit pengangkut tali sabuk, pengangkut stabil.
Kanggo diameter diameter sing gedhe, piranti winch pipa dilengkapi garis produksi kanggo nyuda bahan sampah.

PVC-Pipe-Extrusion-Line-05
PVC-Pipe-Extrusion-Line0303

Uler jumlah sing beda-beda
shift, karet gesekan dhuwur.

PVC-Pipe-Extrusion-Line0304

Saben ulat dikontrol dening
motor mandhiri, opsional
motor servo njamin keseragaman kacepetan.

PVC-Pipe-Extrusion-Line0305
Encoder presisi tinggi

Pemotong

Model anyar desain nglereni planet, tahan lama, ngempalake debu kanthi irit, lan sepi.

PVC-Pipe-Extrusion-Line-06
PVC-Pipe-Extrusion-Line0404
Sistem hidrolik Italia
PVC-Pipe-Extrusion-Line0405
Rodha eksentrik
Fungsi Chamfering
PVC-Pipe-Extrusion-Line0406

Aluminium terkemuka ing industri
clamping locking design, umume
ngluwihi umur layanan blok clamping.

Mesin Belling (Pilihan)

PVC-Pipe-Extrusion-Line-07
PVC-Pipe-Extrusion-Line0505

Socketing Online Otomatis

PVC-Pipe-Extrusion-Line0506

Pemanasan lan Pendinginan kanthi efisiensi tinggi

PVC-Pipe-Extrusion-Line0507

Belling


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita