Garis Ekstrusi Profil WPC


Detail Produk

Tag Produk

WPC Profile Extrusion Line1

Pitepangan produk
Kanthi jumlah populasi lan eksploitasi sumber daya sing akeh banget, kepiye cara nglindhungi vegetasi alas dadi penting banget; Produk plastik kayu, minangka alternatif kanggo produk kayu tradisional, nyuda konsumsi manungsa kanggo kayu; Grace wis ngrancang khusus busa busa plastik-plastik PVC lan proses ekstrusi push adhem kayu-plastik PE PP, Jembar produk nganti 1220mm

Aplikasi sing jembar

Wide applications

Fitur produk

Product feature

Parameter teknis

Model

Maks. Lebar (mm)

Extruder

Maks. Output (kg / h)

Drive Motor Power (kw)

YF180

180

SJZ51 / 105 utawa SJZ55 / 110

80-120 / 120-150

18.5 / 22

YF240

240

SJZ65 / 132

175-250

37

YF300

300

SJZ65 / 132

175-250

37

YF400

400

SJZ65 / 132 utawa SJZ80 / 156

175-250 / 250-350

37/55

YF600

600

SJZ65 / 132 utawa SJZ80 / 156

175-250 / 250-350

37/55

YF800

800

SJZ80 / 156

280-350

55

YF1220

1220

SJZ80 / 156 utawa SJZ92 / 188

300-350 / 600-700

75/110


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita