bar

Kaping 4, November, 2020, Pak PETER FRANZ, Kepala Insinyur Teknologi lan R&D of Grace, menehi bareng teknologi sing apik babagan "Teknologi Hemat Energi Frontier lan Tren Pangembangan Pipa Plastik" ing konferensi pers ing Hall 5 Nanjing International Pusat Ekspo2020-1

Grace wis sacara efektif nyuda konsumsi energi saka garis ekstrusi liwat serangkaian pangowahan teknis kayata ningkatake extruder efisiensi tinggi, ningkatake efisiensi energi ekstrusi, ngganti teknologi pendinginan pipa tradisional, ngganti cara pangatusan materi, ngganti teknologi cetakan lan ngirit konsumsi banyu lsp.

2020-3

Tambah akeh biaya energi, nyebabake pangembangan akeh perusahaan. Ing dalan riset lan pangembangan inovatif, Grace mesthi mikir saka sudut pandang nilai pelanggan. Tujuane Grace kanggo nyedhiyakake konsumen kanthi konsumsi energi sing luwih murah lan peralatan output sing luwih dhuwur.

2020-2


Wektu kiriman: Nov-05-2020