bar

Ing wayah esuk tanggal 3 September, Pak Lei Wang, Wakil Presiden Senior Pasar Mekanisme Manitowoc Menara Bisnis Muncul lan Presiden Wilayah China, lan pihake diajak ngunjungi Grace.

Kaloro partai kasebut duwe pertukaran jero lan antusias babagan manufaktur sing ramping ing manufaktur canggih, manajemen mutu, upgrade produk lan pangembangan bakat.

Talk to the world-class factory Manitowoc and talk about the future together1

Minangka pimpinan industri crane ing donya, Pak Wang menehi rincian babagan proses pangembangan Manipowoc sing ramping. Telung taun kepungkur, industri crane menara China isih ing tahap pendakian paling ngisor. Ing kahanan sing angel lan ana ing sangisoré merek Tiongkok sing mundhak, dudu tugas sing gampang kanggo nggawa merek internasional sing nekat ing jalur sing bener.

Kanggo Manitowoc, pangowahan sajrone telung taun kepungkur ora gampang. Pak Wang, sing trampil nggolek kesempatan ing kahanan kontroversial, ngupayakake supaya bisa nyetel. Adhedhasar basis produksi Manitowoc sing penting ing jagad-Pabrik Zhangjiagang, dheweke wis nuntun filosofi bisnis sing sukses ing jaman biyen, kalebu kegiyatan tanpa lemak sing nyakup kabeh karyawan, lan kebutuhan pelanggan. Dandan desain produk perusahaan kanthi cepet diterapake ing Manitowoc, lan terintegrasi karo wilayah Asia-Pasifik lan pasar Tiongkok. Telung taun kepungkur entuk asil sing luar biasa.

Implementasi, fokus ing rincian lan kegiatan ramping kanggo kabeh karyawan, ora mung stimulasi energi positif karyawan, nanging uga mobilisasi inisiatif lan semangat. Pengumpulan pengalaman lan kristalisasi kawicaksanan para pekerja, nambah konotasi babagan proses manufaktur, proses produksi, alat lan perkakas kanggo pabrik cerdas lan otomatis ing Zhangjiagang. Kegiatan ramping sing dileksanakake ing pabrik Zhangjiagang ing taun-taun pungkasan nggawe Manitowoc Potain bisa entuk manfaat saka pabrik kasebut. Kontrol kualitas, efisiensi produksi, output saben area unit, lan biaya produksi wis terus ditambah.

Talk to the world-class factory Manitowoc and talk about the future together2

Ngenani semangat pengrajin "dadi sing paling apik", Grace terus sinau saka bathi perusahaan kelas dunia, perbaikan terus-terusan, nyedhiyakake pelanggan produk lan layanan sing berkualitas lan efisien minangka dalan sing jelas supaya Grace bisa nambah. "Gabungake atusan kali menyang industri segara, pikiren maju lan menang mbesuk."


Wektu kiriman: Sep-04-2020