bar

Tanggal 3 September 2020, insinyur senior Mr.PETER FRANZ saka Jerman resmi gabung karo Grace Machinary.

挤出技术Kanthi pengalaman 37 taun ing teknologi R&D teknologi ekstrusi lan manajemen desain, Pak. Peter FRANZ njabat R&D lan manajer penjualan DROSSBACH (Jerman), minangka manajer umum Battenfeld-Cincinnati (Shunde, China), Battenfeld-Cincinnati (KEMPEN, Jerman) minangka direktur ngatur peralatan hilir, lan ing Krauss Maffei Berstorff (Haiyan , China) peralatan tambahan hilir minangka pengawas proyek.

Kanthi reputasi dhuwur lan desain profesional ing pipa plastik lan profil, gabung karo Pak Peter FRANZ kanthi efektif bakal ningkatake desain, teknik lan teknologi Grace ing teknologi, daya saing sing luwih maju, ningkatake kemampuan lan vitalitas tim R&D teknologi, lan pungkasane bakal nyedhiyakake peralatan lan pilihan sing luwih dhuwur kanggo para pelanggan. Sanalika, nyedhiyakake dalan sing cocog kanggo industri kanggo njelajah konstruksi lan integrasi tim internasional.


Wektu kiriman: Sep-03-2020