Film PE / PP, Blanja Lan Tas Anyaman, Jalur Butiran Serat Sampah


Detail Produk

Tag Produk

PE PP Films, Shopping And Woven Bags, Waste Fibers Granulation Line1

Amarga plastik ditrapake ing wilayah liyane ing jagad iki, daur ulang plastik limbah muncul amarga beda area, biaya lan kinerja kinerja Liwat upaya Grace R&D, Kita nggawe mesin daur ulang plastik lan granulasi kanggo ngindhari polusi lingkungan sing disebabake amarga kobongan utawa landfill plastik akeh, sing nambah siklus panggunaan plastik kanthi signifikan, Grace nyedhiyakake macem-macem pilihan kanggo pelanggan, kayata rasio LD, macem-macem struktur sekrup knalpot, Mesin induk lan sekunder, pirang-pirang jinis pelet, uga output garis 100-1000kg h bisa disedhiyakake

Kauntungan Nilai

PE PP Films, Shopping And Woven Bags, Waste Fibers Granulation Line2

PE PP Films, Shopping And Woven Bags, Waste Fibers Granulation Line3

PE PP Films, Shopping And Woven Bags, Waste Fibers Granulation Line5

PE PP Films, Shopping And Woven Bags, Waste Fibers Granulation Line4

PE PP Films, Shopping And Woven Bags, Waste Fibers Granulation Line6

Parameter teknis 

Panggung Tunggal

Model

Kapasitas
(Kg / jam)

Konsumsi Energi
Kwh / kg)

Daya Utama
Kw)

Meneng Diameter njaba
L / D)

Vakum
Knalpot

Pangowahan Sekrup

Dering banyu
Granulasi

Strand Kadhemen
Granulasi

Ing jero banyu
Granulasi

70

70-120

0,2-0,35

37

70 (33: 1)

Pilihan

Standar
Konfigurasi

Pilihan

Pilihan

Pilihan

100

200-250

0,2-0,35

90

100 (30 + 35: 1)

Pilihan

Standar
Konfigurasi

Pilihan

Pilihan

Pilihan

120

300-400

0,2-0,35

110

120 (30 + 33: 1)

Pilihan

Standar
Konfigurasi

Pilihan

Pilihan

Pilihan

150

500-600

0,2-0,35

132

150 (30 + 32: 1)

Pilihan

Standar
Konfigurasi

Pilihan

Pilihan

Pilihan

180

700-850

0,2-0,35

185

180 (30 + 32: 1)

Pilihan

Standar
Konfigurasi

Pilihan

Pilihan

Pilihan

Panggung Ganda

Model

Kapasitas
(Kg / jam)

Konsumsi Energi
Kwh / kg)

Daya Utama
Kw)

Meneng Diameter njaba
L / D)

Vakum
Knalpot

Pangowahan Sekrup

Dering banyu
Granulasi

Strand Kadhemen
Granulasi

Ing jero banyu
Granulasi

70 + 90

110-180

0,2-0,35

30 + 22

70 (25 + 12: 1)

Pilihan

Standar
Konfigurasi

Pilihan

Pilihan

Pilihan

100 + 120

200-300

0,2-0,35

75 + 37

100 (25 + 12: 1)

Pilihan

Standar
Konfigurasi

Pilihan

Pilihan

Pilihan

120 + 150

300-450

0,2-0,35

90 + 45

120 (25 + 12: 1)

Pilihan

Standar
Konfigurasi

Pilihan

Pilihan

Pilihan

150 + 180

500-650

0,2-0,35

110 + 55

150 (25 + 12: 1)

Pilihan

Standar
Konfigurasi

Pilihan

Pilihan

Pilihan

180 + 200

700-850

0,2-0,35

160 + 75

180 (25 + 12: 1)

Pilihan

Standar
Konfigurasi

Pilihan

Pilihan

Pilihan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita